Kamináč je výsledkom niekoľkoročnej túžby vytvoriť miesto, kde sa všetci budú cítiť dobre. Miesto, ktoré spojí okolitú komunitu a zároveň poskytne priestor pre oddych všetkým okoloidúcim, ktorí zavítajú do Kamenáča.

SPOJENIE ODDYCHU, PRÍRODY A DOBRÉHO JEDLA

Kamináč je ideálnym priestorom tak pre rodiny, ktoré chcú tráviť vzácne spoločné chvíle pri jednom stole, ako pre páry a jednotlivcov, ktorí si chcú užiť chvíľu mimo domova a popritom si vychutnať výborné jedlo, kvalitné víno či osviežujúci drink.

Najmenší návštevníci sa do sýtosti zahrajú na oplotenom vonkajšom ihrisku a v detskom kútiku, ktorý sa nachádza priamo v reštaurácii.

Celková kapacita 120 ľudí (70 interiér + 50 exteriér) vyhovuje aj náročnejším požiadavkám na zorganizovanie rodinného stretnutia, krstov, smútočného posedenia či firemného podujatia.

ZOZNÁMTE SA
S NAŠÍM TÍMOM

Dominic Scott
Dominic Scott

IVAN

Rodený Trnavák sa v oblasti gastronómie pohybuje už 10 rokov. Poslanie kuchára ho napĺňa na každom fronte a tak sa rozhodl svoje kvality ukázať aj v Kamináči. V jedálnom lístku nemá favorita – všetko je skvelé a preto naše špeciality odporúča ochutnávať postupne zaradom. :) 

ičo

Ičo je vyštudovaný kuchár, ktorý sa v gastronómii pohybuje už od strednej školy. Kuchyňa je pre neho laboratóriom a príprava jedla koníčkom. Kamináč vníma ako novú výzvu, v ktorej vidí potenciál na ďalší rast. Najviac ho motivuje spätná väzba a spokojnosť zákazníkov.

Dominic Scott
Dominic Scott
Dominic Scott

JANČI

Janči je čašník – profesionál. Dlhoročné skúsenosti ho doviedli až do Kamináča, ktorý je v Trnave novou príležitosťou. Práca ho baví najmä kvôli príjemným ľuďom, ktorí sú zrkadlom jeho snahy poskytnúť čo najlepší servis. Môžete sa s ním porozprávať na tému rybolovu a cestovania a z ponuky Kamináča vám jednoznačne odporučí čapovaný Bernard a panenku.

ZUZKA

Zuzka rada skúša nové veci a táto vlastnosť ju priviedla aj do Kamináča. Veselá a optimistická vegetariánka nenechala nič na náhodu, keď sa nám ozvala ešte počas výstavby. Práca s ľuďmi, kávou a jedlom ju napĺňa o čom svedčí bohatá prax v reštauráciách a kaviarňach od Trnavy po Bratislavu. Z našej ponuky miluje dubákové rizoto, ktoré vrelo odporúča. 

ROMAN

Roman je klasik, ktorý vás milo prekvapí svojim nadštandardným profi prístupom. Štúdium a dlhoročná prax v obore mu totiž poskytli skúsenosti na nezaplatenie. Kontakt s ľuďmi a adrenalín pri práci sú jeho hnacím motorom a potešením. Kamináč si vybral pre jeho rodinnú atmosféru – asi to bude tým, že rodina je u neho na prvom mieste. Z nášho menu obľubuje Caesar šalát a kávičku espresso macchiato.

Andrej Hronček
& Peter Martiš

Zakladatelia Kamináča sú dlhoroční priatelia a obyvatelia novej trnavskej štvrte “Za traťou”. Absencia miesta, kde by sa ľudia navzájom stretávali a spoznávali, v nich vzbudila myšlienku vytvoriť Kamináč – neštandardný a dizajnový podnik pre okolitú komunitu ale aj reaktantov z oblasti Kamenného mlynu.

“Trvalo vyše 5 rokov, kým sme svoju predstavu pretavili do skutočnej podoby. Dnes, na ulici Karola Elberta stojí Kamináč, výsledok úprimného zámeru vytvoriť podnik s dobrým jedlom a príjemnou atmosférou.

Dominic Scott

Ponuka jedál nie je široká, zato veľmi kvalitná. Stále menu dopĺňame sezónnymi špecialitami, ktoré s vášňou vymýšľajú naši šikovní kuchári.
Príďte sa sami presvedčiť, že Kamináč je výnimočným miestom, do ktorého budete radi chodiť za kvalitnou gastronómiou a pohodovým prostredím.”
Tipy na vyskúšanie: iontáčik pre ozajstných športovcov (pýtajte si u obsluhy) a talianske strozzapreti formaggi – výborné talianske cestoviny s hustou omáčkou z parmezánu.

INSTAGRAM